torcik - komentarze

przede wszystkim niezabardzo pamietam bo zdawalam ja rok temu wiec malo mi w glowie zostalo a z chlopakiem niestety bym sie nie pouczyla bo on ma juz to za soba wiec napewno bym go nie zainteresowala historia niestety.Wiem ze nie zdam i tak niestety. A poza tym pracuje juz wiec z pracy przychodze zmeczona i jakos nie mam ochoty na nauke.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
21.08.2005 :: 11:25 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

a i jeszcze chodzilam do licwum ekonomicznego a nie do zawodowki
21.08.2005 :: 11:23 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

tutaj moge bo u pawla mam chociaz spokoj , w domu niestety pewnie znow beda awantury jak zwykle
21.08.2005 :: 11:21 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

a teraz biore sie za ksiazke
21.08.2005 :: 11:20 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

i ja nie zdawalam nowej tylko stara mature
21.08.2005 :: 11:20 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

a i jeszcze nie zamiatam ulic ale co bede pisala jak i tak nie zrozumiesz na czym ta praca polega jestem uzdatniaczem szkla ale pewnie to ci niec nie mowi
21.08.2005 :: 11:18 :: aqv87.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

powiem ci szczerze ze troche mi nawciskalas i zmobilizowalas do nauki wiem ze duzo nie pojme ale pamietam cos z poprzednich lat
mogla bym olac twoj komentarz ale jakos wzilam go do siebie i uwierz mi nie jestem pustabo polski zdalam na 4 a ustny na 3 niestety historia ustna mi nie wychodzi bo mowie prawde uwziela sie na mnie i na kolezanke i nas nie przepusci ale to nic zdam w innej szkole
20.08.2005 :: 23:20 :: bil183.neoplus.adsl.tpnet.pl

empress

HeHeHeHe...Boisz się prawdy i skasowałaś mój komentarz?To ty nie jesteś na czasie,bo do matury można przez 5 lat podchodzić.Ja zdawałam nową i wiem coś o tym...a jak podchodziłaś do matury 3 razy to chyba jednak jesteś pusta i nie ma tu nic nauczycielka,bo jakbyś się naprawde nauczyła to byś zdała.
No raczej w ciagu tygodnia się nie nauczysz,ale skoro się poddajesz i nawet nie próbujesz i ciagle zasłaniasz się pracą fizyczną(zamiatasz ulice?Bo bez matury to watpie,że coś lepszego...a może zajmujesz się jakimś starszym panem?).Na prawde nie interesuje mnie gdzie i jak pracujesz,bo w tym momencie matura jest ważniejsza i lepiej olać prace,albo wziąźć urlop i zdać tą mature,a nie poddawać się i odrazu z góry zakładać na przegraną.Jesteś śmieszna wiesz?A gdzie chodziłaś do szkoły?Do zawodówki?Bo chyba raczej oleju to ty nie masz w głowie i chyba jedynie wiatr tam powiewa i stuknie się i odzywa się ECHO.Ciekawe czy skasujesz mój koment...jak tak to chyba dam cie w linkach z podpisem :Pustak połączony z tchórzem to mieszanka wybuchowa:
HaHaHaHa...Żal mi takich ludzi jak ty.Nara.
20.08.2005 :: 22:48 :: aqs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

a poza tym mam takie problemy teraz ze nawet nie mysle o nauce
20.08.2005 :: 22:46 :: aqs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

i to jest akurat moja ostatnia szansa a poza tym czy sadzisz ze w ciagu tygodnia pojme cala historie bo ja niestety tak nie sadze a poza tym pracuje i niestety z pracy przychodze zmeczona bo to praca fizyczna wiec jak z niej wracam to niezbyt mam ochote na nauke
20.08.2005 :: 22:44 :: aqs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

a poza tym nie mozna podchodzic przez 5 lat tylko przez 2 lata jestes troche nie na czasie
20.08.2005 :: 22:44 :: aqs108.neoplus.adsl.tpnet.pl

torcik

jak juz cos to do matury podchodzilam juz 3 razy niestety nie zdalam i nie jestem pusta to poprostu odwdzieczenie nauczycielki za szkody jakie jej wyzadzilam
20.08.2005 :: 18:12 :: w3cache.astral.lodz.pl

gabrynia

Sprubuj poświęcić chociaż godzinę dziennie,a jak chłopak ma już to za sobą to napewno ci pomoż,choćby dlatego,że cię kocha!!!!!!!
Talk.pl :: Wróć