torcik - komentarze

A ja nadal nie spie teraz juz nawet nie ma sensu sie klasc bo i tak za godzine musialabym wstawac wiec jeszcze gorzej bym sie czula po godzinie spania niz jak sie nie poloze wcale. Trzeba sobie tylko kawke mocna zrobic i do roboty cholera. Dzis napewno bede na samych kawach jechala.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
22.08.2005 :: 16:30 :: wipll-238-62-static.11e.piotrkow.pilicka.pl

torcik

potrafie byc twarda ale czasami czlowiek peka jak balon w pewnym momencie ilez mozna chowac urazy w sercu ja niestety wstydze sie mojego starego i nie gadam o tych problemach z nikim no przepraszam tylko z Pawlem o tym rozmawiam a na co dzien jestem usmiechnieta i wesola wlasciwie nie nawet nikt sie nie domysla ze mam takie problemy
22.08.2005 :: 15:05 :: bia235.neoplus.adsl.tpnet.pl

Empress

Wiesz każdy ma swoje zdanie i każdy może je wyrażać,ja to zrobiłam i nikt mi nie zabroni.Napisałam co uważam i myśle,a wnioski wyciągnęłam z tego co piszesz...i rozumiem,że masz problemy w domu i współczuje ci...ale z drugiej strony zasłaniasz się tym i pracą,a znam osoby,które też mają takie problemy i nawet gorsze i jakoś dali rade i zdali mature,nauczyli się i pokazali na co ich stać...że nie poddają się tak łatwo,a tym bardziej nie poddadzą i że nic nie stanie im na drodze,aby wyjść jak normalny człowiek.Zakrywają smutna twarz uśmiechem i nie dają odczuć i to jest może lespze,bo nie myślą o tym choćby udając...a ty tak nie potrafisz? Wolisz użalać się nad sobą i skazywać wszystko na niepowodzenie? Ogarnij się i postaw na swoim,pokaż że jesteś wartościową dziewczyną i żaden pijany ojciec nie będzie stawał ci na drodze.Zapewne coś odpiszesz w stylu,że łatwo jest pisać itd...ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
22.08.2005 :: 11:06 :: host-n2-76-171.telpol.net.pl

gabrielle

Hej przeczytalam kazda Twoja notke.Podoba mi sie Twoj blogasek. i wspolczuje Ci ze musisz isc tak wczesnie do pracy...w sumie to samo mnie czeka od jutra niewiem jak ja to zrobie no ale postaram sie. Pozdrawiam
Talk.pl :: Wróć